ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Αμύγδαλο ωμό-ψημένο ανάλατο και αλατισμένο, καρύδι, φιστίκι αράπικο αλατισμένο και ανάλατο, φιστίκι Αιγίνης (αλατισμένο, ανάλατο, ωμή ψίχα), στραγάλι (αφράτο, σκληρό κι επικαλυμμένο), πασατέμπος ψιλός, χονδρός, με και χωρίς αλάτι, ηλιόσπορος ωμός, ψημένος με και χωρίς αλάτι, πασατέμπος ανάλατος, αλατισμένος, ψιλός και χοντρός, κάσιους ανάλατα κι αλατισμένα, κρόκερ, χουανίτα, κοκτέιλ, κουκουνάρι ψίχα, σουσάμι φυσικό, αποφλοιωμένο, μαυροσούσαμο.