ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινά το 1935 από τον Φίλιππο Καλογερόπουλο, παππού των σημερινών ιδιοκτητών, ο οποίος παρά τις δυσκολίες της τότε εποχής, για να ζήσει την οικογένειά του, δημιούργησε – ξεκίνησε ένα μικρό κατάστημα που στην αρχή εμπορεύονταν ζωοτροφές. Προσέχοντας την ποιότητα και τα είδη που έφερνε, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Παρόλο που την εποχή εκείνη, και λόγω των δυσκολιών του πολέμου, το εμπόριο στηρίζονταν κυρίως στην ανταλλαγή προϊόντων, το μαγαζί κατάφερε να αναπτυχθεί – εξελιχθεί.

Την πορεία του παππού συνέχισε με επιτυχία ο γιος του, Νίκος Καλογερόπουλος, υπηρετώντας τον κόσμο με τον δικό του τρόπο. Επέκτεινε την επιχείρηση προσθέτοντας περισσότερα είδη και δίνοντας έμφαση σε είδη τροφίμων όπως όσπρια, μπαχαρικά και άλευρα ειδικών κατηγοριών μη διαδεδομένων στο κόσμο ως τότε.

Από το 2006, τα ινία της επιχείρησης έχουν αναλάβει οι γιοί του, Φίλιππος και Σταύρος, σημερινοί ιδιοκτήτες, συνεχίζοντας την παράδοση, εμπλουτίζοντας διαρκώς και ακόμα περισσότερο την ποικιλία των ειδών που μπορεί κανείς να βρει στο κατάστημα, παραμένοντας όμως πάντα πιστοί στο μυστικό της επιτυχίας που δεν είναι άλλο από την ποιότητα των προϊόντων.